Изберете продукт

 1. За улеснение изделията ни са групирани в категории и подкатегории- с и без камъни, дамски и мъжки. 

 2. Може да видите ясно снимката като кликнете на нея.

 3. Подробна информация относно грамаж,  вид камък и изработка са предоставени за всеки артикул. 

 4. За да поръчате кликнете върху бутон ДОБАВИ В КОШНИЦАТА. 


 Поръчка и Плащане

 1. След като направите Вашия избор, можете да видите какво сте сложили в кошницата. Когато се уверите, че сумата е правилна и изделията, които желаете са на снимката , кликнете върху бутон ПРОДЪЛЖЕТЕ КЪМ ПОРЪЧВАНЕ. 

 2.Следват 6 стъпки, чрез които ние ще получим необходимата информация къде да доставим Вашата поръчка. Имате възможност да се регистрирате. По този начин ще спестите време.

 3. След като минете през тези стъпки кликнете на бутона ПОРЪЧАЙ. Ще получите писмо на е-пощата която сте дали. Там са потвърждение на поръчката и номерът и.

 4. Заплащането става чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.  Работим с Еконт- куриера ще дойде до адреса, който сте посочили и ще заплатите на него.

 

!!! Ако не знаете какъв размер пръстени носите, моля погледнете в сектор Полезно. Там има подробна таблица за размерите и обиколката им в милиметри. Ние ще се свържем с Вас, ако нямаме в наличност Вашия размер. 

 

Цени

 1. За поръчка над 70 лв. доставката е за наша сметка.

2. Сумата за доставката е 6,60 лв. Ще получите поръчката си до 2 работни дни.

Гаранция

Фирмата гарантира за качеството и чистотата на материала - sterling silver 925. В чисто състояние среброто е 92,5%, примесено е обикновено с мед — стерлингово сребро. Бижутата и сребърните изделия обикновено се правят от тази смес.

Опаковки

Всяка поръчка се доставя в опаковка от нас - удобна кутия, в която да съхранявате бижуто. Всяка пратка е опакована така, че да няма вероятност изделието да се повреди. Ако забележите, че видимо има повреда на опаковката, моля веднага да проверите дали с поръчката Ви има проблем. Ако има, моля кажете на куриера. Ние ще се погрижим да възстановим изделието.За въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас:

Тел :       0889 273366

                 rusesilver@rusesilver.com