Как да изберем подарък

Как да изберем подарък

Как да изберем сребърно бижу за подарък?

Сребърните накити са изключително подходящи за подарък по няколко основни причини:

-          Среброто е благороден метал, който на всичкото отгоре има много добро действие върху организма.

-          Цената му е приемлива – по-евтино е от златото и е по-скъпо от медта.

-          Свойствата му позволяват от него да се произвеждат почти неограничени вариации на бижута.

При избор на подарък е хубаво да се обърне внимание на следните аспекти – какви накити носи човека; какви би искал да има; какви би могъл да носи и какво е подходящо да се подари за конкретния случай. Здължително е да знаете размера, когато говорим за пръстени, а е добре да имате идея за обиколката на ръката или врата, в случай че става въпрос за гривна или верижка.

Имайте предвид, че не всяка жена има пробити дупки на ушите за обеци, не всеки човек има търпимост на врата или ръката. Ако обърнете внимание на това дали бъдещият собственик на накита предпочита тъмно или светло сребро, дали харесва камъни или не, дали има предпочитания към по-масивни или по-фини бужита ще изберете възможно най-подходящия за него/нея подарък.

Ако се чудите дали да поставите накита в кутийка или не, ние ще Ви дадем следния съвет – кутийката е почти задължителна! /затова и ние винаги Ви изпращаме бижутата в кутийки J/

И това е така по няколко причини:

-          Кутийката дава завършеност на подаръка.

-          Кутийката служи за съхранение на бижуто, котато то не се носи – ако стои на едно място с други, те се трият едно в друго и се надраскват, оплитат и прочие.

-          Кутийката ПАЗИ вашият сребърен накит от допълнително потъмняване, надраскване, деформации и др.

Не са отктити продукти.